Balik Penang

balik Penang, Mas punya hometown. Initially aku ada job kat Larut, Perak on the double track punya project kununnya nak buat tunnel breakthrough tapi last minute cancel pasal keadaan politik kat Perak. Instead I applied annual leave for 2 days, Khamis & Jumaat and sambung sampai hari Isnin sempena cuti Maulidur Rasul. This time aku tak tau nak gi mana… rasa malas je nak shoot. Cuaca pun tak menentu, kejap hujan kejap panas terik tapi lebih pada hujan lah. Anyway ada few events masa aku lepak kampung Mas, kenduri kahwin, shopping, and gathering with PhotoMalaysia community and PMC members. Nanti aku upload la gambar skit. Gambar bawah ni aku main shoot je kat sekitar kawasan rumah in law aku…. gambar takde makna… hehehehehe

for more photos click my Flickr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s